Milyen típusú hajra való?

  • minden hajtípusra

Miben tűnik ki?

  • eredeti indiai olajok,
  • különböző gyógynövényeket egyesít

A hajolaj ismert tulajdonságai miatt világszerte ismert, 5 természetes olaj és 18 értékes növényi kivonat kombinációját tartalmazza. A Sesa hajolaj megakadályozza a hajhullást, kiküszöböli a korpát és stimulálja a haj növekedését. A Sesa Plus verzió további antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik.

Sesa Hajolaj – az első benyomás

Az egyik legkedvezőbb árú olaj, széles népszerűséggel. A költségek ésszerűek, de hatással van a megjelenésre. A Sesa Oil Long & Nourished Hair design nem meggyőző. Az arany és piros színű doboz ócskának tűnik. A fehér műanyag palack nagy kupakja jobb is lehetne. Az olaj sötét zöld színű és folyós formulája van. A folyékony Sesa hajolajat az illata alapján lehet a legjobban felismerni.

A növényi és kémiai illat intenzív és picit fullasztó. Sajnos a palack mellé nem jár applikátor.

Ismerje meg jobban – a hatását

A Kshir Pak Vidhi Sesa nem okoz gondot a használat során. Az olaj könnyed, jól felszívódik és nem nehezíti le a hajat. Első használat után a hajszálak simák, puhák és tápláltak. Csupán egy éjszakai kezelés elegendő ahhoz, hogy lássuk a különbséget a haj állapotán. A Sesa Oil növények és olajok keveréke.

A Sesa-t érdemes bedörzsölni a hajba. Masszázzsal kombinálva sokkal hatékonyabb. Egész hajra felvihető vagy csak egyes részekre. A folyós formula és a széles lyukak lehetővé teszik, hogy a termék kiomoljon. Ezért a termék nem olyan hatékony, bár nem kell sok a használathoz. A hajon és fejbőrön történő rendszeres használat:

  • serkenti a haj növekedését,
  • kiküszöböli a korpát és megakadályozza, hogy újra megjelenjen,
  • erősíti és táplálja a hajhagymákat
  • biztosítja a haj rugalmasságát, fényességét és ellenálló képességét.

Mit tartalmaz a Sesa Oil Long & Nourished Hair?

Sokat mondhatnánk a termék összetételéről. Tápláló gyógynövényeket és növényi olajokat tartalmaz, amelyek tej protein tartalmaznak. A Sesa hajolaj öt természetes olajt – szezámolaj, kókuszolaj, citromolaj, búzacsíraolaj és nilibhandzsandi olaj – tartalmaz. A fokozó komponensek értékes indiai gyógynövények 18 kivonata. Közülük a bringraj, brahmi, neem és jázmin e. A kompozció minden mesterséges fokozótól mentes. Nyugodtan használható a fejbőrön éjszakai kezelésként.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: kellemetlen és intenzív illatú, nincs applikátor, a csomagolás nem ösztönzi a vásárlást, nem hatékony