Milyen típusú hajra való?

  • minden hajtípusra, ami göndörödésre hajlamos

Miben tűnik ki?

  • Rosa Damascena Flower olajt tartalmaz
  • fejbőrre alkalmas

Hajmaszk tiszta olaj formájában. Göndör és száraz hajra ajánlott. ARose Oil a kivételes BC Oil Miracle Kollekció részét képezi. Rendszeres használattal segíti a sérült hajat. Biztosítja a puhaságot és kezeli a rakoncátlan hajat.

BC Oil Miracle – az első benyomás

Megfizethető, különösen a versenytársaihoz képest. Érdekes design-ja van. Műanyag, praktikus és könnyed 10 ml-es kapacitású palack csepp formájában– az alsó részében szélesebb, majd felfelé szűkül. Az egész palack rózsaszín. A BC Oil Miracle Rose Oil színtelen, vizes és könnyed. Illata gyönyörű és intenzív rózsaszín aromájú. Az alkalmazás nehézkes lehet az applikátor hiánya miatt.

A kis lyukú műanyag kupak nem túl praktikus megoldás az ilyen típusú termék számára.

Ismerje meg jobban – a hatását

A BC Oil Miracle Rose Oil nagyszerűen felszívódik. Ez a nehéz hajmaszkok alternatívája, mert könnyebben használható. A haj puha és könnyed. Ha száraz hajon kerül felhasználásra a Rose Oil lenehezíti a hajat, annak ellenére, hogy könnyed. Mégi jelentősen megkönnyíti a fésülést.

Egy alkalmazás nem igényel sok terméket. A Schwarzkopf BC Oil Miracle Rose Oil elméletileg alkalmas a fejbőrre. Alkalmazása azonban nem olyan könnyű a kényelmetlen applikátora miatt. E hátrány miatt az olaj nem hatékony és elég gyorsan fogy. Mindazonáltal, rendszeres alkalmazása:

  • finom réteggel bevonja a hajat,
  • táplálja és csillapítja a fejbőrt,
  • megfelelő hidratálási szintet nyújt,
  • simít, visszaállítja a rugalmasságot, erősít és ragyogást biztosít,
  • kezeli a rakoncátlan hajszálakat,
  • meggátolja a szárazságot.

Mit tartalmaz az Oil Miracle Rose Oil?

A Schwarzkopf BC Bonacure Oil Miracle Rose Oil két értékes olajat tartalmazó hajolaj – vad rózsaolaj a hidratálás helyreállításához és a kiváló minőségű Rosa Damascena virágolaj. Ezen kívül a BC Bonacure Rose Oil az esszenciális vitaminokban gazdag kajszi kernelolajat artalmazza. Ennek ellenére a termék gyenge szilikonokat is magába foglal, amelyek könnyen kimoshatóak, de ezért a termék nem jó a fejbőrre. Különösen azért, mert a készítmény nagyon káros alkoholokkal bír, amelyek irritálják a fejbőrt. A BC Oil Miracle Rose Oil ezek elenére figyelemre méltó.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: nincs kényelmes applikátora, alkoholt tartalmaz, amely bőrirritációt okozhat, szilikon van a készítményben, száraz hajon lenehezíti