Nanoil - a legjobb hajolaj

Milyen hajtípusra való?

  • alacsony porozitás, közepes porozitás vagy magas porozitású haj

Mitől kivételesek?

  • minden hajporozitásnak megfelelő kozmetikum,
  • gondosan kiválasztott természetes olajokat tartalmaz,
  • gátolja a hajhullást és felgyorsítja a haj növekedését.

A Nanoil hajolaj három verzióban kapható különböző porozitású hajra. Így minden nő (bár férfiak is) a neki megfelelő olajat választhatja. A hajunk szerkezetében különbözik, ami az állapottól függően többé kevésbé feszes. Három féle porozitású hajunk lehet, ahol a magas porozitás a leggyengébb és érdes hajszerekezetet jelenti. A haj porozitásának meghatározásakor a hajnak megfelelő legjobb hajoalajt lehet választani.

A Nanoil hajolaj a nők kedvence világszerte.

Nanoil hajolaj – az első benyomás

Kevés olyan termék létezik, amely a jó megjelenése mellett jó hatásokkal rendlekezik. Minden Nanoil hajolaj egy elegáns kozmetikum, amelyet nagy örömmel használnak. Az üveg szilárd sötét üvegből készül, és minimalista megjelenésű. A természetességre is léteznek utalások, nevezetesen a fából készült kupak egy bevésett cseppel a teteján és a luxus érzetet keltő széles és ranyozott pumpa. A palack 100 ml kapacitású és praktikusan jelzi, hogy még mennyi maradt belőle. Lehet, hogy a Nanoil hajolaj nem a legjobb készítmény egy kézitáskában, viszont ez nem okoz nagy gondot, ugyanis rendkívüli hatásokat nyújt. A palackban lévő anyag félig folyékony, világos olaj könnyed és enyhe illattal.

Ismerje meg jobban – a hatását

Már az első használat bizonyítja a Nanoil haj olaj működését. Tökéletesen felszívódik és a pihekönnyű formula nagyszerű minőségű. Az alkalmazáshoz nincs szükség nagy mennyiségre, így a töve nem lesz lenehezítve és zsírosítva, miközben mélyen áthatol a haj és fejbőr rétegeibe. A formula hatékony és a haj selymesen puha lesz. A Nanoil hajolaj kezelést érdemes rendszeresen végezni ahhoz, hogy a legjobb hidratálást és tápanyagokat megkapják. A legjobb, ha hajmosás alkalmával használjuk legyen az nedves hajon az intenzív hatások miatt, száraz hajon a stilizálás érdekében vagy napközben a sima és fényes haj eléréséért. A Nanoil hajolaj alkalmazásának módja verhetetlen.

  • Nanoil alacsony porozitású hajra a fejbőr működésének szabályozására, a helyes pH-érték helyreállítására és a zsíros gyökerek megakadályozására összpontosít. Meggyorsítja a szárítási időt, és megakadályozza a vízveszteséget, miközben kiemeli a természetes hajszínt.
  • Nanoil közepes porozitású hajra erősítő hatással rendelkezik, sokféle tápanyaggal látja el a hajat, javítja a sérüléseket és lezárja a kutikulákat. Az olaj meggátolja a haj további károsodását, simává teszi, kiküszöböli a göndörödést és kiemeli a hajfürtöket. Ráadásul megakadályozza a hajvégek töredezését és a hajhullást.
  • Nanoil magas porozitású haj intenzíven regenerálja a hajat, erősíti a védőréteget és kiegészíti a szerkezet hiányosságait. Lezárja a hajkutikulákat, így a haj sokkal simább, pihább és megfelelően hidratált. Továbbá megakadályozza a hajvégek töredezését, védi a hajat a napsugarak és hő hatásától, miközben szépít.

3-4 hét elteltével a haj megjelenése minden várakozást felülmúl. A változattól függően a Nanoil hajolaj különböző problémákat kezel, ugyanis küönböző porozitású hajakra alkalmas. Minden alkalommal az eredmény ugyanaz – egésséges megjelenésű, csillogó és erős haj, ami gyorsabban nő, kevésbé hullik és védve van a különböző kedvezőtlen tényezők ellen.

Mit tartalmaz a Nanoil hajolaj?

A Nanoil hajolaj minden tulajdonsága a gondosan kiválogatott alapanyagok eredménye. A természtes olajok összetételében vannak telített és telítetlen zsírsavak (beleértve az omegát). A három hajolaj elkészítésében értékes tulajdonságú természetes olajokat használtak:

  • édes mandulaolaj, arganolaj, fenyőolaj, kókuszolaj, borospalackolaj, avokádóolaj, szenvedélygyümölcsolaj, makadámiaolaj, babassuolaj, shea vaj, ricinusolaj, marulaolaj, jojobaolaj, gyapotmagolaj és monoiolaj.

Ez azonban nem minden, amikor a Nanoil hajolaj összetételéről van szó. Az, hogy a formula hat vagy kilenc (verziótól függően) olajat tartalmaz, az már nagyon jó. Továbbá, a termék paraben és szilikon mentes. További erősítő komponenseket tartalmaz, mint az E-vitamin, az UV szűrő, a baicapil, a vitaminok vagy a panthenol. Ez azt jelenti, hogy a változattól függetlenül a Nanoil hajolaj teljesen természetes megoldás sokoldalú hatással.

AJÁNLOTT: az öszetétel a legjobb hajolaj komplexumot tartalmazza, minden haj porozitás típusnak megfelel, az innovatív összetevők serkentik a haj növekedését, meggátolják a haj hullását, könnyed formulája van, kellemes illata, egyedi és elegáns design, sokoldalú hatása van és alkalmazási módszerének nincsenek határai.