Milyen típusú hajra való?

  • érett, ősz és festett

Miben tűnik ki?

  • Tsubaki oil
  • a haj öregedésének meggátolására tervezték

Természetes anti-age hajolaj. A Gold Oil Essence alapú többcélú kozmetikumok egy részét képezi, melyet a Távol-Kelet hagyománya ihletett. A gyártó bevallása szerint megakadályozza az öregedés jeleit– mélyen táplál, szabályozza a hidratálást, védi a hajszínt és ragyogást varázsol.

Montibello Hair Oil – az első benyomás

A Gold Oil Essence The Tsubaki Oil eléggé drága. Ez az egyik legdrágább olaj. Megjelenése szempontjából semmi sem különbözteti meg a többitől. A műanyag sötét rózsaszín árnyalatú aranyozott kupakkal. Nagyon mutatós és kényelmes pumpájú, ami megkönnyíti az adagolást. Ez a Montibello hajolaj két kapacitásban kapható: 130 ml és kisebb 30 ml kapacitás. Jellemző viragos, gyümölcsös és intenzív aromájú.

Az olaj sűrű, zsíros és rózsaszín árnyalattal telített.

Ismerje meg jobban – a hatását

A Montibello The Tsubaki Oil sűrű, de nem nehezíti le a hajat, nem zsírosít és jól felszívódik. Rendkívüli illatot hagy maga után. A Montibello Gold Oil Essence Tsubaki Oil alklamazása után a haj sima, ragyogó és érintésre puha. Könnyebb stilizálni és fésülni.

Kis mennyiség elegendő ahhoz, hogy a teljes hajat bevonja, így ez a hajolaj nagyon hatékony. Különösen akkor, ha nedves hajon használja. A Montibello Gold Oil Essence száraz hajra és olajos kezelésként is használható. Rendszeres alkalmazása:

  • visszaállítja az epidermisz pH-szerkezetét,
  • táplálja és erősíti a haj kutikuláit,
  • lezárja a hajkutikulákat és segít fenntartani a hidratálást,
  • csillapítja a fejbőr gyulladásait, irritációját és megszünteti a korpát,
  • garantálja a napsugárzás elleni védelmet,
  • erősíti a hajszínt és biztosítja a ragyogást.

Mit tartalmaz a Montibello The Tsubaki Oil?

A Montibello Hair Oil leírt tulajdonságai az összetevőkből származnak. A Camellia japonica-ból nyert Tsubaki olajt tartalmazza, amely virág még a legzordabb időben is virágzik. A magvak védő és tápláló összetevőket tartalmaznak. Sajnos ez az egyetlen olaj a Montibello Gold Oil Essence The Tsubaki Olajban. A készítmény jelentős előnye a szilikon, a tartósítószerek és az UV sugárzást elnyelő anyagok. A komponenselemzés azt mutatja, hogy ez a hajolaj nem alkalmas a fejbőrre. A szilikon megzavarhatja a megfelelő funkciókat és eltömíti a pórusokat.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: nem alkalmas a fejbőrön, eltömítheti a pórusokat, szilikont és tartósítószereket tartalmaz, drága, csak egy természetes olajat tartalmaz