Milyen típusú hajra való?

  • minden hajtípusra

Miben tűnik ki?

  • professzionális hajkezelésben használható
  • kétfokozatú formula

Szakemberek számára készített hajolaj. A Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil argán olajjal dúsított. Láthatóan simítja és táplálja a hajat. Ennek köszönhetően a hajvágás is könnyebb, függetlenül a hajtíőustól. A Matrix Oil Wonders Kollekció egyik hajolaja. A világ minden tájáról származó olajok benne megtalálhatóak – az indiai Amla, az egyiptomi hibiszkusz és az amazóniai Murumuru.

Matrix Oil Wonders Hair Oil – az első benyomás

Az ár megfizethető. Az Oil Wonders Sharp Cut Oil a kollekcióban lévő egyéb termék azonos csomagolásával bír. A 125 ml-es arany és fekete műanyag palackon szimmetrikusan elhelyeztek egy csepegtetőt. A használathoz egy kényelmes adagoló alkalmazható. Ráadásul a spray forma jól működik, mert a Matrix Sharp Cut Oil nagyon vékony. Jellegzetessége a kétfázisú formula.

Friss és finom, virágos ilata van. Sajnos nem érezhető sokáig.

Ismerje meg jobban – a hatását

A Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil könnyed. A finom permet egyenletesen eloszlik, ugyanúgy, mint a többi olaj a kollekcióban. A hajolaj tökéletesen felszívódik anélkül, hogy lenehezítené a hajat. Azonban, ha túl sok kerül a hajra, akkor az begöndörödik. Használjon értelmes mennyiséget, úgy a haj sima lesz és könnyebben fésülhető.

Az Oil Wonders Sharp Cut Oil kétfázisú termék. Használat előtt jól rázzuk meg. Permetezzük a a hajat kissé nedves és megmosott hajra. Fésüljük ki, majd folytassuk a vágással. A Matrix Oil Wonders Sharp Cut Oil megfelelő használatával:

  • védi a trimmelt hajvégek töredezését,
  • simít, puhít, hidratál és ragyogást biztosít,
  • megkönnyíti, hogy a hajvágás precízebb legyen,
  • kiküszöböli a göndör és rakoncátlan haj problematikáját.

Mit tartalmaz az Oil Wonders Sharp Cut Oil?

A gyönyörű haj ősi titka már nem titok. A Matrix Sharp Cut Oil nagyszerű kompozíciójának köszönhetően minden megdőlt. A legfontosabb az arganolaj , amely csak a Marokkóban található fából származik. Sajnos ez az egyetlen természetes anyag a kompozícióban. A többség mesterséges anyag, szilikon, tartósítószer és illatanyag. Mindezek miatt a Matrix Sharp Cut Oil nem alkalmas a fejbőr használatára. Megfelelő mennyiségben kell alkalmazni a hajhossz felétől lefelé. Különösen a formulában lévő alkoholok irritációt okoznak, és növelhetik a haj porozitását.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT, MERT: a túlzott mennyiség göndöríti a hajat, több az alkohol, szilikon és kiegészítő mint az olaj, nem alkalmas a fejbőrre, csak felszínes hatása van.