Milyen típusú hajra való?

  • all hair types

Miben tűnik ki?

  • roucou olaj a készítményben

Sokoldalú hajolaj minden hajtípust támogat. A könnyed szérum a haj göndörödését és szállását gátolja. Az Essential Hair Care OI/OIL univerzális és praktikus termék. Csak a Davines kozmetikumokban talált roucouolajat tartalmazza. Ennek köszönhetően a haj ápolt, fényes és az egészséges megjelenése helyreáll.

Essential Haircare OI/OIL – az első benyomás

Az OI/OIL Absolute Beautifying Potion drága. Különösen, ha azt vesszük figyelembe, hogy 50 ml-esek. Színtelen és standard olajos állagú. Illata édes és intenzív. A Davines Essential Haircare OI/OIL könnyen felismerhető a jellegzetes palackja miatt. A kis, praktikus és átlátszó palackon egyszerű fekete fehér címke van.

A fekete kupakon pumpa van helyezve.

Ismerje meg jobban – a hatását

Az Essential Haircare OI/OIL kozmetikumot sokkal nehezebb a hajon használni. Eléggé sűrű, hogy nedves hajon legyen alkalmazva. Ugyanakkor eléggé folyékony, hogy könnyed formulája legyen. Ezálat könnyen lehet többet a kelletténél használni. A túl sok Davines OI/OIL lenehezíti a hajat, zsírosítja a hajtövet és csökkenti a haj volumenét. Azonban, ha kis mennyiségű Absolute Beautifying Potion kerül a hajra, az simítja a hajat és életet ad.

A Davines hajolaj stilizálásra és utána is alkalmas. Finom hajra egy adag is elég. Sűrű hajra 3 adag használható. Továbbá a termék nedves hajon is jól hat, mindjárt hajmosás után. Ez azért van, mert felvitele nehezebb miután a haj megszárad. Az OI/OIL pa következőket nyújtja:

  • univerzális ápolást,
  • helyreállítja az egészséges, ragyogást, simít és volemnt nyújt,
  • szabályozza a rakoncátlan hajat és elősegíti a fésülést,
  • védő réteget képez,
  • felgyorsítja a száradás idejét,
  • meggátolja a száradást,
  • véd a napsugarak hatásától.

Mit tartalmaz az Absolute Beautifying Potion?

A Davines OI/OIL sokoldalú tulajdonságait egy anyagnak köszönheti. Ez a roucou olaj az egész kollekciót jellemzi és az amazon fa vörös gyümölcsében található. Az összetevő intenzív természetes anyagokban gazdag. Az Absolute Beautifying Potion napraforgó olajat és buriti olajattartalmaz. Az Essential Haircare OI/OIL contains szilikon olajok keverékét is magába foglalja. Ez a név könnyed és nehéz szilikonokat von maga után egyaránt. Ezek miatt a termék nem ajánlatos a fejbőrre.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: drága, kis kapacitású, nem alkalmas a fejbőrre, sok szilikont tartalmaz, zsírosítja a hajtövet és lenehezíti a hajat, állaga megnehezíti az alkalmazást