Milyen típusú hajra való?

  • vastag és sűrű

Mitől tűnik ki?

  • bambuszrügy kivonat
  • ökológiai kendi olaj

Az olaj simítást nyújt a göndörödésre hajlamos hajnak. A Bamboo Smooth Kendi Oil Kollekció Hajolaja. Két egyenesítő hajolaj létezik. A Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment várhatóan erősti a hajat, ragyogást biztosít, véd a káros napugaraktól és hőtől, valamint elősegíti a stilizálást. A másodk termék (Bamboo Smooth Kendi Dry Oil Mist) permet állagú.

Bamboo Smooth Pure Kendi Oil – az első benyomás

A Bamboo Pure Kendi Oil hajolaj közepes áron található. Jellegzetes palack miatt könnyen megtalálható. A barna és szalmaszínű kombináció, könnyed felirattal természetes és nem túlzó. Az üveg 50 ml-es, szilárd és vastag műanyagból készült. Hasznos és könnyen megfogható, illetve nem kell félni, hogy összetörik. A Bamboo Pure Kendi Oil Treatment precíz és kényelmes pipettával rendelkezik. A műanyag sapka megakadályozza, hogy az olaj kiomoljon és túl sok krüljön ki.

A Kendi Oil Pure Treatment tipikusan olajos termék friss bambusz szép illatával és színtelen formulával.

Ismerje meg jobban – a hatását

A Bamboo Pure Kendi Oil könnyed és finom. Azonnal felszívódik a hajba és a fejbőrbe. Nem zsírosít és nem nehezíti le a hajat ha elegendő mennyiséget használunk. Kellemesen frill illatot hagy maga után. A Bamboo Smooth Kendi Oil puhítja a hajat, ragyogást biztosít és csökkenti a haj szállását, már az első használat után. A újra puha és csillogó.

Még a hosszú hajra is, csak néhány csepp elegendő. A Bamboo Pure Kendi Olaj applikátora növeli hatékonyságát. Ezt a terméket kétféle módon használhatjuk: éjszakai kezelésként vagy nedves hajon hajmosás után. A használattól függően intenzív regeneráló kezelésként vagy stilizáló termékként működik. Rendszeres használata:

  • megakadályozza a göndörödést és szállást,
  • ragyogást és természetes színt biztosít,
  • lezárja a hajkutikulákat és erősíti a hajszerkezetet,
  • védi a hajvégeket,
  • hő- és UV-védelmet biztosít, – erősíti, simítja és rugalmasabbá teszi a hajat,
  • javítja a víz-lipid gátat,
  • kiküszöböli a szabad gyököket és védi a hajat a sérülések ellen.

Mit tartalmaz a Bamboo Smooth Kendi Oil?

A Bamboo Smooth Kendi Oil Pure Treatment hatását az omega zsírsavakban gazdag összetevői teszik ki. Ökológiai kendi olajat tartalmaz, ami kukui fa diófélékben található. Másik összetevő az antioxidánsokban gazdagbambusz kivonat. A Kendi Oil Pure Treatment s hat további olajt tartalmaz– napraforgóolaj, jojobaolaj, szőlőmagolaj, olívaolaj, avokádóolaj és passió gyümölcsolaj. A termék parabéntől, ftalátoktól, gluténtől és stabilizátoroktól mentes. Mindazonáltal foszfolipidből és ásványi ionokból áll. A készítmény nagyon gazdag. Mindenek felett a szilikon miatt a Bamboo Kendi hajolaj nem alkalmas a fejbőrre.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: nemalkalmas a fejbőrre, a túl sok olaj zsírosítja a hajtövet, illata nem érezhető sokáig, szilikonokat tartalmaz