Milyen típusú hajra való?

  • száraz és sérült

Miben tűnik ki?

  • kaviár kivonat,
  • alapja az Age-Control Complex

Alaposan hidratáló és tápláló kezelés hajolaj formájában. Az omega-3 zsírsavak magas mennyisége elengedhetetlen a gyenge haj számára. Az Alterna Caviar Omega [+] Nourishing Oil antioxidánsként működik, így megakadályozza a szennyezést. A Complex Caviar Anti-kollekció minősített növényi összetevőkön alapul.

Alterna Caviar – az első benyomás

Az első meglepetés az ár. Csak 50 ml kapacitású palack megvásárlása jelentősen kihat a költségvetésre. Az Alterna Caviar Omega [+] elegáns és szolid megjelenéssel csábít. A kis viola palack sűrű üvegből készült és kényelmes. Az ezüst kupakon egy praktikus pipette helyezkedik el. Sajnos már a felbontás után lehetetlen úgy visszahelyezni a pipettát, hogy az olaj ne omoljon ki.

A olaj kissé folyós, könnyed formulájú és kellemes illatú.

Ismerjük meg jobban – a hatását

Az Alterna Caviar Omega Nourishing Oil könnyed ajánlat. Tökéletesen felszívódik a hajba és nem hagy zsríos réteget. Az első használat után a haj érintésre puha. Simítja a hajszálakat, így a haj könnyebben fésülhető. Továbbá a haj szerkezetébe is behatol, nem csak a felületén oszlik el. A gyártó azt javasolja, hogy az Alterna Caviar Omega [+] nedves vagy száraz hajon legyen alkamazva. Hajmosás után érdemes elvégezni és nincs szükség öblítésre. Azonban, ha túl sok kerül a hajra, az lenehezíti ugyanazt. Egyszeri használatra kis mennyiség is elegendő. Ezért is ilyen hatékony az Alterna Caviar Nourishing Oil. Minden hajmosás után használva:

  • szabályozza a hidratációs szintet,
  • simítja a védőréteget,
  • selymes puhaságot biztosít, puhít és sűrűsíti a hajat,
  • gátolja az öregedési folyamatokat,
  • megakadályozza a haj fakulását és a szín elhalványulását,
  • rugalmasságot nyújt és megkönnyíti a stilizálást.

Mit tartalmaz az Omega Nourishing Oil?

Az Alterna Caviar Omega [+]a természetes olajok által szállított omega zsírsavak magas koncentrációja miatt univerzális. Íme, az Abesszin-olaj és a tökéletesen hidratálónapraforgómagolaj . Az Alterna Caviar Nourishing Oil további összetevőket is tartalmaz, mint pl. kaviár kivonat és alga kivonat . A bemutatott hajolaj aminosavakban, A, C és D vitamin komplexekben és Színtartóbangazdagok. Mégis a szilikon is megtalálta a helyét. Ez nem jó hír, különös tekintettel arra, hogy az Alterna ökológiai és biztonságos értékeiért ismert.

KEVÉSBÉ AJÁNLOTT MERT: drága, redundáns szilikonat tartalmaz, túl nagy mennyisége csökkenti a volument, az applikátor gyenge